Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Údajná cena a původ úniků PS4 Slim

+ další fotky, výdrž ovladače.

Ještě se ani neusadil prach na ranní zprávě a už se toho k PS4 Slim sešlo tolik nového, že si to zaslouží další.

O únicích už musíme mluvit v množném čísle, protože na serveru eBay se objevily aukce další kusů konzole. Prodávající je obvykle nabízeli za 350 až 500 liber, ale byli provozovatelem rychle smazáni, patrně po naléhání ze strany Sony.

Kotaku se pustilo do pátrání, odkud vlastně všechny ty předčasně existující PS4 Slim pocházejí, ale nebylo v tom moc úspěšné. Jediné zjištění směřuje o sehnání konzole "z kontaktů v továrně".

Britský bazar CEX, který je známý díky porušení embarga na Uncharted 4, mezitím nahodil produktovou stránku. Tam uvádí údajnou cenu 380 liber, tedy v hrubém přepočtu 12 tisíc korun. Vykupovat konzoli hodlá do bazaru za 304 liber.

Na dodatečných fotkách PS4 Slim okolo lze vidět sundavatelný kryt harddisku a rozšířené světlo DualShock 4. Ten má nově umět komunikovat s konzolí nejen přes tradiční Bluetooth, ale také kabelem přes USB, což má prý pomoci v rychlejší odezvě (neověřeno, ukázka na videu zde).

Shortman82 dále v manuálu vyčetl, že výkon PS4 Slim je 1,84 teraflopů, tedy úplně stejný jako u původní PS4 (odlišný/nižší než bude u PS4 Neo). DualShock 4 mu prý vydržel v provozu na jedno nabití zhruba 8 hodin a 20 minut, příčemž mu ještě v baterii zbyly dva dílky. Dle dřívějších zjištění má být kapacita baterie shodná jako u původního modelu ovladače.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PS4
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments