Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklad datadisků pro The Division

Nejprve se vypiluje základ.

Než tam sypat jeden přídavek za druhým, bude rozumnější nejprve vylepšit hratelnost této onlinovky, kterou po rekordním startu trápí rapidní úbytek aktivních hráčů, usoudil UbiSoft.

Proto dnes večer na blogu oznámil, že se rozhodl odložit všechna chystaná rozšíření The Division (Alza.cz) o pár měsíců.

Takže druhé DLC Survival nedorazí létě, jak se plánovalo, nýbrž někdy před Vánocemi. A třetí DLC Last Stand tím pádem sklouzne do začátku 2017.

"Tento nový jízdní řád nám umožní, abychom posílili základní zážitek. Kromě toho více času na vývoj nového obsahu zajistí kvalitu budoucích updatů," uvedl francouzský vydavatel.

Připomněl, že v uplynulých šesti měsících od vydání věnoval The Division hodně energie pro pestřejší hratelnost díky prvnímu DLC i pravidelným aktualizacím. Uznal také, že hru trápily nepříjemné potíže, které se kumulovaly.

Příští patch 1.4, který už nebude termínově svázán s DLC, v říjnu bude čistě opravovat známé chyby (včetně těch dlouhodobých), upraví obtížnost nepřátel, looty budou více relevantní pro hráče, zdokonalí zážitek pro jednoho hráče, vybalancuje PvP a Dark Zone atd. Vše má čerpat i z ohlasů od hráčů, kterým bude 13. září odvysílána zpráva o stavu tohoto updatu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments