If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sobotní Re­play vás vezme do Prahy

A archiv minulého dílu.

Zdá se vám to málo zábavné? Nebojte. Nejenže půjde o Prahu v roce 2029, ale k vidění toho bude mnohem víc! Jak už jste asi pochopili, tématem dílu nebude nic jiného, než jedna z her prázdnin. Sci­-fi RPG Deus Ex: Mankind Divided, jenž se odehrává mmj. v našem hlavním městě, konečně vyšlo a Re­play se mu podívá na zoubek. Či spíše na augumentovanou čelist. Recenzí na tuto hru ovšem téma nekončí.

Re­play vám totiž rovněž ukáže, jak je na tom současná věda a medicína, a jak rychle se vizi nastíněné v sérii Deus Ex blížíme.

Pokračování příběhu Adama Jensena však nebude to jediné, na co se můžete těšit. V dalších recenzích takuvidíte třeba noirovou detektivní adventuru Bear With Me: Episode 1 či pokračování legendární tahové strategie s vraždícími červíky - Worms W.M.D.

Dobře tušíte, že chybět nebude ani soutěž. V té se Re­play opět vrátí k tématu, a vy si tak můžete zahrát o čtyři kousky Deus Ex: Mankind Divided pro Xbox a o jednu sběratelku na PS4. Proto neváhejte, a ať se již budete nacházet kdekoliv v jakémkoliv městě, v sobotu v 12:20 mějte zapnutý Re­play!

Níže ještě archiv minulého dílu pořadu z předešlé soboty:

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Deus Ex: Mankind Divided

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments