Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rychleji, bejby, a další datadisky pro Mafia 3

Kvanta dodatečného obsahu.

Některá DLC budou zdarma, jina placená v rámci Season Passu. S tímto oznámením se 2K vytasili ohledně budoucího rozšiřování říjnové Mafia 3 (Alza.cz).

Bezplatně po vydání získáte: nová oblečení pro Lincolna, balíček zbraní (Judge, Jury and Executioner 30 dnů po vydání), bohatší přizpůsobení vozidel (než v základní hře, další polepy, kola, registrační značky či úpravy výkonu) a také závodění napříč městem o peníze a další odměny pro vylepšení vašeho vozu.

Vedle toho výrobce počítá s trojici velkých datadisků, už placených, za 30 dolarů díky zvýhodněnému Season Passu (oproti nákupu separátně) či Deluxe edici.

Dostanete v nich rozšíření příběhu, více lokací a více akce. Na datadiscích se už začalo pracovat paralelně s dolaďováním základní hry. Mají být o tom, že italská mafie není tím jediným, s kým se hrdina musí utkat.

První DLC Faster, Baby! bude o rychlých autech, dramatických honičkách a kaskadérských kouscích. Dáte se dohromady s postavou Roxy Laveau, abyste sejmuli zkorumpovaného šerifa, který terorizuje aktivisty za občanská práva na předměstí New Bordeaux.

Sign of the Times se stane druhým větším DLC, v němž půjde o rituální vraždy. Na žádost Otce Jamese se vypravíte po stopě kultu, který je za vše odpovědný, což znamená cestu z temných zákoutí mokřin až do drogami zamořeného centra města.

A konečně poslední DLC Stones Unturned zní nejzajímavěji, protože spojíte síly s agentem CIA John Donovanem, abyste urovnali spor, který se rozhořel ve válkou zmítané džungli Vietnamu. Obrázek s havarovaným bombardérem v džungli napovídá zasazení do Vietnamu, ale dle popisku to spíš vypadá, že dějištěm zůstane město na jihu USA, kde se objevil bezlítostný rival.

Každé z těchto tří DLC také přinese nová vozidla, zbraně, obleky a závody, čerpající z daného námětu. Vedle příběhu v nich narazíte i na nové aktivity pro ještě větší zpestření vašeho kriminálního impéria, avšak zatím neznáme jejich datum vydání. Nové video z PAX West:

Watch on YouTube

Read this next