If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sobotní Re-play přinese upíry i démony

Máte rádi temné RPG a boj o přežití? Tak to si tento díl zamilujete!

Blíží se podzim, období mlh, a to je ten pravý čas vydat se do mlžného Londýna první poloviny 20. století. Sobotní Re-play vám totiž přinese rozhovor o připravované akční RPG Vampyr, kde si této pochmurné atmosféry dosyta užijete.

Napjatě očekávaný datadisk pro World of Warcraft, nesoucí podtitul Legion, je konečně zde, a Re-play je samozřejmě u toho. V sobotu se proto dočkáte velké recenze, v níž se dozvíte vše o invazi démonů, herních změnách i o novém povolání.

Legenda jménem Torment se vrátí! Pokud si ještě pamatujete tuto temnou RPG pecku s fantastickým příběhem, jistě oceníte, že se chystá pokračování s názvem Torment: Tides of Numenera. Re-play vám pak k této radostné zprávě přidá kopu informací a dojmů, takže je na co se těšit.

Aby toho nebylo málo, nachystaná je ještě další recenze. Konkrétně na hru The Solus Project, ve které se pokusíte přežít na neznámé planetě. Zní to dobře, že? V sobotu se dozvíte, jestli se to tak i hraje.

A jak by řekl známý teleshoppingový guru Horst Fuchs: „A to stále ještě není všechno!". Chybět totiž pochopitelně nebude ani soutěž. Tentokrát o telefon Vodafone Smart Ultra 7.

Tak neváhejte, a v sobotu ve 12:20 mějte naladěný Re-play!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

PR článek

Contributor

Comments