Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaostřeno na piloty a HW nároky Titanfall 2

Nový sestřih.

Nebude to jen o ocelových titánech, nýbrž i o lidech z masa a kostí. Právě to se nám snaží sdělit nový sestřih z Titanfall 2, který se točí kolem "nejrychlejších predátorech" v oblasti Frontier. Opět dokáží běhat po stěnách a provádět různé mrštné kousky, takže je jen tak nezaměříte. Hra vychází už 28. října pro PC, PS4 a X1 (Alza.cz).

Watch on YouTube

Studio Respawn dnes večer také zveřejnilo oficiální hardwarové nároky Titanfall 2. Minimální sestava je navržena pro hraní v rozlišení 1600x900 s většinou detailů na zapnuto a průměrným chodem kolem 60fps. Prý nemáte být překvapeni, pokud hru poprvé spustíte a nebudete potřebovat dát vše na nízké hodnoty, ostatně grafikům by se prý nelíbilo, pokud byste hráli v odpudivé grafice. Doporučená sestava níže je pak určena pro rozlišení 1920x1080 (též i 2560x1440) s 60fps či více. Bonusové údaje pro 4K pak znamenají 3840x2160 a opět 60fps.

Co všechno si v PC verzi budete moci nastavit, popisuje oficiální blog zde, kde jsou i benchmarky na různé detaily či informace o všech nových technologiích ve hře.

Watch on YouTube

Read this next