If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kým se stanete v kampani Battlefield 1?

Únik z ratingové organizace.

Že budete v singleplayerové kampani říjnového Battlefield 1 (Alza.cz) za různé postavy, to se ví už dlouho. Ovšem až nyní jsme se dozvěděli, kým se přesně stanete, což bylo dosud drženo pod pokličkou, když se marketing výrobce zaměřoval hlavně na prioritní mulťák.

Vděčíme za to úniku z ratingové organizace ESRB, která dopředu prozradila vaše budoucí role. Čili takový spoiler, který se zřejmě moc EA zamlouvat nebude...

"Jak hráč postupuje příběhovou linkou, vtělí se do pilota stíhačky, člena obrněné jednotky, bojovnice rebelů a také do role poslíčka, aby plnil mise. Postavy používají pušky, pistole, kulomety či granáty, aby zabily nepřátelské vojáky ve frenetickém, realistickém boji."

ESRB dále potvrdilo, že v některých sekvencích Battlefield 1 budou plamenomety, kteří upálí jiné vojáky. Jindy využijete obyčejný nůž či bajonet ve stealth výpadech. Na obrazovce se budou prý rozlévat hektolitry krve a v jedné scéně zahlédnete mrtvoly ležící na pláži po skončené bitvě. V dialozích se zase často vyskytuje slovo "fuck".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments