If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

2K Czech navštívili americké studio Mafia 3

Při finiši.

Hodně se toho namluvilo na téma, jestli je Mafia 3 (Alza.cz) stále ještě česká nebo už zahraniční hra. Dokud neuvidíme její závěrečné titulky a nespočítáme česky znějící jména autorů, kteří se do města nedaleko San Francisca trvale přesunuli, nelze to jednoznačně rozluštit.

Každopádně americké studio Hangar 13 na tvůrce původních dvou dílů série nezapomíná. Dokládá to nový tweet s fotkou šestice lidí z brněnských 2K Czech, kteří je navštívili. Pokud je nám známo, nebylo to zdaleka poprvé.

Jen těžko si lze představit, že by tam vyjeli jen tak na nezávaznou exkurzi, právě teď, když vrcholí přípravy na vydání Mafia 3 za pouhý týden odteď. Ostatně i v tweetu se mluví o usilovném finiši (hra jako taková má být víceméně hotova už od prázdnin, může se jen dolaďovat day 1 patch).

Spíš bychom si vsadili na nějakou výpomoc 2K Czech okolo startu, konzultace od letitých znalců této značky, nebo osobní seznámení s příštími plány ohledně přípravy DLC, do nichž teoreticky mohou být tito Češi více zapojeni - ale to jen přemýšlíme nahlas o možnostech a nic konkrétního o tom netušíme.

Nepřehédněte českou TV reklamu Mafia 3, exkluzivní dojmy ze čtyř hodin hraní nebo 17 minut prezentace pro novináře na výstavách.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments