Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

8 minut mise Watch Dogs 2 převážně s dronem a minivozítkem

Falešný prorok.

IGN přinesli zbrusu čerstvou ukázku ze hry, která má dle výrobce těžit z kratšího komunikačního cyklu s hráči, tzn. aby nejel marketing zbytečně dlouho před vydáním jako u jedničky, čímž mnohé až otrávil nebo snad i klamal.

Jedná se o misi nazvanou False Prophet, tedy falešný prorok, kde se hrdina snaží potají vloupat do futuristické svatyně. K tomu využije průzkumného drona, který proskenuje okolí při hledání přístupového klíče. Jak vidno, hacknout může prakticky cokoli.

Tím ovšem hi-tech hračky nekončí, protože do akce bude posléze nasazeno malé nenápadné dvoukolové mini-vozítko, které zlikviduje protivníky elektrošoky, než vjede do větracích šachet (opět špatně horizontálně situovaných jako v Deus Ex, ve skutečnosti jsou vždy vertikálně, jak podotkl jeden architekt na adresu hry Square Enix) a než hackne terminál vnitřního okruhu schovaný v garáži (vypadá jak parkovací automat :)

Naprostou většinu této mise vidíte z pohledu drona či toho vozítka, přičemž váš hrdina je pořád kdesi schovaný v krytu. Nečekaný zlom nastane ve chvíli, kdy se o infiltraci pokusí konkurenční skupina hackerů (jste informováni v předstihu), která na hlídače zkusí použít hrubou sílu.

V nastalém chaosu proběhnete do zadního vchodu, necháte dron hacknout přepínače na stěnách v takové minihře, tím odemknete interní síť a vstupíte tajným výtahem do duchovního podzemí. Tam jsou v jakémsi muzeu starodávné desky, které máte za úkol prozkoumat, protože jde o základy cizí víry. Watch Dogs 2 vyjdou v půlce listopadu pro PS4/X1/PC s českými titulky (Alza.cz).

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments