Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Živě vysíláme tři hodiny z Mafia 3

Tiskovka i vzpomínky Vašuta.

Včerejší kauza s 30fps se zdá být zažehnána, když 2K dnes dodatečně uvedli, že mají připraven patch, který umožní zapnout buď 60 fps nebo úplně odemknout framerate v PC verzi hry. Vyjít by měl snad již tento víkend, pokud úspěšně projde testováním. Hlavně kvůli tomu byla většina uživatelských recenzí na Steamu během úvodních hodin od vydání negativních, ale je pravděpodobné, že se to časem změní, ostatně patří to prakticky ke každé velké premiéře (stížnosti na padání od části hráčů, nepodporování nestandardních monitorů atd.).

Eurogamer se dnes rozhodl živě odvysílat tři hodiny hraní singleplayerové kampaně, abyste si udělali názor sami, pokud stále ještě váháte. Stream běží od 15. hodiny do 18. hodiny večerní:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Níže ještě tisková zpráva od domácího distributora, kterému vděčíme za přítomnost českých titulků i v konzolových verzích, což nebyla samozřejmost. A také vzpomínkový rozhovor s Markem Vašutem, který v atelíéru krátce vzpomínal na dabing prvního dílu Mafia před patnácti lety, kterou prý ovšem nikdy nespustil a stane se hráčem nejspíš až s příchodem porna do virtuální reality.

Read this next