If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přejít mapu Mafia 3 trvá déle než ve Fallout 4

Podívejte se sami.

Metodika pro spočítání rozlohy her s otevřeným světem se různí. Někdy se čerpá z údajů od vývojářů, jindy se spoléhá na amatérské pokusy o výpočty.

Mafia 3 (Alza.cz) se dopředu nikdy nechlubila tím, na jak velké ploše se odehrává, tudíž následující zjištění YouTubera s přezdívkou TheyCallMeConor je poměrně překvapivé.

Cover image for YouTube videoAcross the Map #51 Mafia 3 walk across the Map TimeLapse Video

Přejít pěšky mapu ze severu na jih mu trvalo 1 hodinu a 23 minut, což je více, než kolik mu to samé zabralo v základní verzi Fallout 3 a Fallout 4 (bez DLC), kdy to stihl jen za jednu hodinu a jednu minutu.

Město New Bordeaux s okolím v Mafia 3 by tedy mělo být o něco větší než dějiště RPG od Bethesdy a zhruba podobně velké jako Red Dead Redemption, i když tam byla prérie spíš prázdná než zastavěná.

Nicméně tyto jeho experimenty nemusejí být úplně relevantní, protože záleží na mnoha ovlivňujících faktorech, např. rychlost pohybu postavy a podobně. Zábavnost se též odvíjí od toho, jestli je herní svět něčím zajímavým naplněn nebo zda spíš trpí prázdnotou. Berte proto vše s určitou rezervou, než se k tomu třeba časem vyjádří vývojáři.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments