If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Česko-polská bitva v Counter-Strike v solném dole

Uvnitř fotky a stream.

Tento článek je placenou inzercí.

Horské bitvy o Sněžku (1602 m. n. m.) a Lomnický štít (2634 m. n. m.) jsou dobojovány. Ta další dnes zuří v hlubinách země! Páté dějství populární série ASUS ROG Extreme Gaming, ve kterém se utkávají dva pětičlenné herní týmy v populární PC hře Counter-Strike: Global Offensive, totiž hostí legendární polský solný důl Wieliczka, nacházející se na dohled historického města Krakov.

Dnes v poledne vyzývá špičkový český výběr ROG.eXtatus protivníky z polského týmu ATB Gaming v pohádkovém solném dómu, vytesaném v hloubce 150 metrů pod hladinou moře. Souboj o peněžní 50 000 korun, ze které nový extrémní šampion ukrojí rovných 35 000 Kč, je opět v přímém přenosu streamován na Twitch.TV.

Ponton na Vltavě u Karlova mostu v Praze, restaurace ve tvaru UFO na mostu SNP v Bratislavě, vrchol Sněžky v Krkonoších, Lomnický štít ve Vysokých Tatrách a teď solný důl Wieliczka u Krakova. Každé ze čtyř dějství seriálu ASUS ROG Extreme Gaming nabídlo unikátní prostřední a hraní v extrémních podmínkách.

Tentokrát se dva pětičlenné výběry ponořily do nitra země, aby znovu poměřily síly v PC hře Counter-Strike: Global Offensive. V hloubce 150 metrů pod mořem dochází k pikantnímu česko-polskému souboji, jehož vítěz si na konto připíše sumu ve výši 35 000 korun (poražený pak 15 000 korun).

Solný důl Wieliczka poblíž Krakova je jedním z nejstarších solných dolů světa. Jeho maximální hloubka činí 327 metrů a celková délka chodeb dosahuje 300 km v devíti úrovních. Roku 1978 byl zařazen na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

O organizaci pátého dílu ASUS ROG Extreme Gaming opět zajišťuje firma ASUS. Hraje se bude na jejích herních noteboocích ROG G752 a herních monitorech PG248Q. A vy můžete být u toho prostřednictvím streamu. O komentář se tentokrát stará Dee Thane. Více informací a minulé díly naleznete na stránkách www.extreme-gaming.cz, další informace získáte na facebookovém profilu https://www.facebook.com/ASUSROGCZ či na Youtube kanálu https://www.youtube.com/asuskanal.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

PR článek

Contributor

Comments