Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází Farming Simulator 17

Co najdete v garáži?

Už zítra, 25. října, vstoupí i na náš trh další ročník oblíbeného zemědělského simulátoru Farming Simulator pro PC, PS4 a X1 (Alza.cz)

Watch on YouTube

Vedle startovního traileru níže můžete v tom dalším nahlédnout do rozsáhlé garáže hry, která obsahuje přes 250 věrně reprodukovaných strojů a vybavení od celkem 75 značek - a poprvé i od značek AGCO: Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra. Farming Simulator 17 si prý zakládá i na své pečlivosti. Vnitřek i vnějšek každého vozidla je ve hře Farming Simulator věrně vyobrazen díky partnerství mezi vývojáři z GIANTS a výrobci vozidel.

Některá vozidla a vybavení lze upravit. Motor, kola a další části či doplňky lze nahradit jinými a přizpůsobit je tak určitým aktivitám - montáž čelního nakladače například umožní manipulovat s balíky sena. U některých vozidel si také můžete změnit barvu, abyste se mohli po svém poli prohánět stylově.

Hra nyní také nabízí možnost si vozidla a nástroje pronajmout. Pokud hráči jednorázově potřebují určité vybavení, jehož nákup je až příliš drahý, mohou si jej za sníženou počáteční cenu pronajmout a během pronájmu platit cenově dostupné provozní náklady.

Watch on YouTube

A v neposlední řadě si nyní hráči mohou při práci na poli naladit rozhlasové stanice Farming Simulator 17. Ve svých vozidlech budou mít přístup k několika stanicím, které budou vysílat hudbu napříč populárními žánry, jakými jsou country, rock a pop. Hráči na PC budou moct poslouchat i své vlastní soubory MP3 anebo oblíbené webové stanice, které lze propojit s rádiem ve hře.

Read this next