Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 24. října

Red Faction PS4, odbyt Forza Horizon 3, plán Arma 3 DLC, technikálie Amnesia...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Evropská ratingová organizace PEGI proklepla PS4 verzi Red Faction, což může značit re-release či remaster od Nordicu.

- Dnes v 17 hodin našeho času bude uvolněno embargo na recenze Titanfall 2.

- Dle propočtů VGChartz se mohlo za úvodní týden prodat 382 tisíc kusů krabicovek Forza Horizon 3, z toho 52 procent v Evropě (72 tisíc Británie, 30 tisíc Německo, 34 tisíc Francie) a 138 tisíc v USA.

- Ark: Surival Evolved nyní po opatchování umí procedurálně generované mapy a představuje nové kreatury.

Watch on YouTube

- Některé zahraniční obchody začaly nabízet neoficiální bundle 500GB PS4 Slim s Battlefield 1 a Assassins Creed Syndicate za 320 dolarů.

- Česká hra Kingdom Come bude koncem tohoto týdne předváděna na akci Paris Games Week.

- Kolekce série Amnesia pro PS4 bude v 1080p a 60fps, kromě A Machine for Pigs, kde jsou nějaké technické potíže, takže tam nejspíš jen 30fps.

- The Last Guardian oficiálně prohlášen za dokončený, nic už tak nezabrání vydání začátkem prosince.

- YouTube zamítlo žádost Samsungu o odstranění GTA5 modu s Galaxy Note 7, takže má smůlu a původní video je opět dostupné.

- Designér Michel Ancel někde po 24 letech vyhrabal funkční prototyp Raymana na SNES, který předtím viděli jen čtyři lidé na světě, šlapal v 60fps.

- Bohemia Interactive mají plán na příští rok s podporou Arma 3: čtyřmi DLC se stanou stíhačky v Jets, dále pak Orange DLC od nového studia v Holandsku, Tac-ops DLC s taktickými operacemi s vysokou znovuhratelností a také Tanks DLC s předěláním ozbrojených konfliktů ve hře.

- Pro Rise of the Tomb Raider na PS4 vyšel patch 1.04, který řeší lagování s ovládáním během hraní, přičemž PC/X1 verze tím samým netrpěly. Vedle toho také 446 MB velký update přinesl podporu PS4 Pro s lepší kvalitou 4K obrazu a framerate.

- CD Projekt potvrdil, že zítra v 7 hodin večer začne ta uzavřená beta karetní hry Gwent, přístup přijde lidem do emailu ve vlnách, přihlásit se stále dá zde.

- Mass Effect Andromeda dle producenta nemíří na konzoli Nintenda.

- Budoucnost The Order: 1886? Dle nového rozhovoru pro Game Informer je pevně daná, protože jde o velký příběh, který vyžaduje pokračování. Tato série prý má na to, aby se posunula vpřed, ale jinak vše záleží na Sony.

- Beta Planet Coaster poběží mezi 9. - 17. listopadem pro ty, kteří si koupili Thrillseekers Edition za 45 dolarů.

- S pokračováním Ridge Racera pro PC a konzole momentálně Bandai Namco nepočítají, uvedli v souvislosti s vypuštěním mobilní odbočky Draw and Drift pro iOS a Android:

Watch on YouTube

Read this next