Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nový český časopis o Pokémonech

PokéMag je na stáncích.

PokéMag je nový časopis pro všechny hráče Pokémon GO. Je jedno, jestli teprve začínáte nebo už máte nachytáno. PokéMag má články pro trenéry všech zkušenostních levelů. Na padesáti stranách najdete rozsáhlé tipy a triky, které vás provedou chytáním pokémonů od prvního weedla až po bájného dragonita.

V článku Bořiči mýtů byly vyvráceny největší pověry, které kolují internetem. N přetřes přijde i kontroverzní téma podvádění za pomoci botů a virtuální GPS.

Článek Budoucnost Pokémon GO rozebírá sliby vývojářů a náznaky nových funkcí, které se ukrývají v kódu hry, zatímco v Historii pokémonů se dočtete o zrodu fenoménu jako takového.

PokéMag je sice hlavně časopisem o Pokémon GO, ale okrajově se věnuje i příbuzným tématům. Můžete si přečíst recenze nejnovějších pokémonských her pro Nintendo 3DS, o mobilních hrách, co využívají systém rozšířené reality a hodit se bude i velký test power bank. PokéMag s oboustranným plakátem je k dispozici u prodejců tisku v ČR a na Slovensku za 99 Kč, respektive 4,49 eur.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments