Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeští Bohemia Interactive představili dvě nové hry a platformu

Jedna je trochu Minecraft, další multiplayerová verze Arma 3.

Bohemia Interactive představili early access platformu s názvem Incubator a na ní dvě nové hry: Project Argo a Ylands. Na obou pracují malé týmy v rámci brněnské Bohemia Interactive.

Na Project Argo se pracovalo asi rok a jde o totální předělání Arma 3: kompetitivní multiplayer 5v5 založený na týmové spolupráci a taktice. V současnosti je možnost hrát jej zdarma v otevřeném prototypu.

Ylands je trochu kopie Minecraftu, multiplayerové survival hra ve voxelovém světě se stavěním, lovem a dalšími věcmi. Soft-launch proběhl před rokem, ale nyní je hra připravena na větší počet lidí. K dispozici je free trial, jinak se prodává za 279 Kč.

Watch on YouTube

Bohemia Incubator je podobná platforma jako Steam Early Access, jenom na Bohemia Incubator mohou být mnohem experimentálnější a nedodělanější kousky. Mnoho jich ani nedojde dokončení, proto jsou k dispozici zdarma. Prodávat se early access bude pouze v případě, že je již jistá, že hra vyjde. A to za nižší cenu než bude konečná.

"Primárním cílem není generovat zisk, ale umožnit větší kreativní volnost, vyzkoušet nové věci a získávat názory a postřehy o tom, co funguje a co ne. Hry v Incubatoru nemusí ani dosáhnout alfa verze vývoje, ale je to skvělý způsob jak si vyzkoušet koncepty a jak nám pomoct rozhodovat se, co dál," říkají.

Read this next