If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Re-play vám připomene svět Zaklínače

V sobotu se na stůl vyloží karty, a těšit se můžete i na akci a těžká rozhodnutí.

Nová online karetní hra Gwent: The Witcher Card Game jistě nebude neznámá všem fanouškům Zaklínače. Ti, kteří se s ní však dosud nesetkali, se dočkají již tuto sobotu. Re-play vám přinese nejčerstvější dojmy z uzavřené bety, a taky prozradí, čím se tato verze liší od té původní. Určitě je na co se těšit.

Přijdou vám karty málo akční? Pokud máte radši pořádnou dávku akce a možnost likvidovat zástupy mutantů, tak si určitě přijdete na své u recenze hry Killing Floor 2. Jaké novinky si autoři přichystali? A jak se to hraje? V sobotu se dozvíte odpovědi nejen na tyto otázky.

Pokud máte rádi střílečky, ale spíše než hororu fandíte sci-fi, tak vás jistě potěší recenze na Titanfall 2. Uvidíte bohaté pohybové možnosti, dynamickou akci i obrovské bitevní roboty. A podobně jako u Killing Floor 2 se dozvíte, co nového si vývojáři od minule přichystali.

A aby toho nebylo málo, tak zkrátka nepřijdou ani milovníci RPG. Re-play vám totiž ukáže jeden vskutku originální počin jménem Tyranny. Jaké by to bylo prohánět se fantasy světem v kůži toho „zlého"? A jaká rozhodnutí by taková role obnášela? I to se v sobotu pochopitelně dozvíte.

No a kdo rád soutěží, tak nebude ani tentokrát ochuzen. Hrát se bude o Deluxe edice her Pokemon Sun a Moon od Nintenda!

Tak v sobotu nechoďte z domu ven hrát karty, ale ve 12:20 mějte puštěný Re-play.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gwent: The Witcher Card Game

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

PR článek

Contributor

Comments