If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tři báječná videa z Resident Evil 7

Pronásledování, suterén a netopýři.

"Pokoušíš se utéct, synku? Nenech se vysmát..." Tak nějak asi uvažuje chlapík, který hráče pronásleduje v interiérech zatuchlého domu s lopatou v ruce. Neváhá během toho rozmlátit celý stůl nebo se probořit zdí. Brzký Resident Evil 7 (Alza.cz) prostě vypadá čím dál lépe:

Cover image for YouTube videoResident Evil 7 - GamePlay video- Part 1

Druhé z tříminutových videí, publikovaných na oficiálním kanálu na YouTube, vás přesvědčí, že suterén rozhodně nepatří mezi ta bezpečná místa. Vše opět sledujete v pohledu z vlastních očí, což je změna oproti předchůdcům:

Cover image for YouTube videoResident Evil 7 - GamePlay video- Part 2

A konečně v tom posledním na vás chechtající se čarodějka s lucernou sešle hejno netopýrů (ptáků?) ve vrzajícím dřevěném stavení s hořícími svíčkami uprostřed temného lesa. Teď si představte, že tento horor hrajete ve virtuální realitě, kterou bude volitelně podporovat...

Cover image for YouTube videoResident Evil 7 - GamePlay video- Part 3

Plná verze Resident Evil 7 vyjde už 24. ledna pro PC/PS4/X1, aktualizované demo bude ke stažení pro PC/X1 až 19. prosince, 10 dnů po PS4 verzi.

Hardwarové nároky ze září zůstaly nezměněny. Už tento víkend publikujeme naše dojmy z rozehrání úvodncíh pěti hodin na novinářské předváděčce...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil 7: Biohazard

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments