If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Forza Horizon 3 a Project Scorpio

Jak si ti dva potykají?

Jelikož se všude mluví o již existující PlayStation 4 Pro (byť se jejími prodeji nikdo raději nechlubí), Microsoft musí hledat témata, aby mohl hovořit o ještě rok neexistující konkurenční konzoli Xbox One Scorpio.

Na nedávné akci Barcelona Games World tak poskytl Ralph Fulton, ředitel studia Playground Games, rozhovor neznámému webu Hobby Consoles na téma Forza Horizon 3 (Alza.cz).

Hra bude podle něj na Scorpio šlapat v rozlišení 4K a 60 snímcích za vteřinu. Tedy rozdíl oproti současnému Xbox One, kde to je "jen" 30fps a 1080p.

Cover image for YouTube videoForza Horizon 3 [PC] - GTX 980 Ti 4k 60FPS Gameplay

"Abyste měli představu, jak bude Horizon 3 vypadat, podívejte se na 4K / 60fps videa z PC verze, protože půjde o vizuálně shodný zážitek," vysvětlil nepříliš rozumně Fulton. Čekat na něco rok, abyste měli to samé, co lze už nyní provozovat na počítači, není extra přesvědčivé. Ale na konzole to prý bude něco bezprecedentního.

Vývojář zároveň ujistil, že hráči Forzy na upgradovaném Xboxu nebudou mít v mulťáku žádnou výhodu oproti těm na původním Xbox One, kde vše nebude tak plynulé. Už prý kvůli tomu bylo provedeno několik testů, aby nebyla ohrožena řádná soutěživost.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Forza Horizon 3

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments