Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 50/2016

Radeon Chill, letecká výbava Thrustmaster...

- Nvidia nakonec bude dávat hry také ke grafikám GeForce GTX 1060, 1050 Ti a 1050. Místo Watch Dogs 2 si ale zájemci budou moci vybrat jednu ze tří indie her. Najdete mezi nimi třeba VR hru Raw Data.

- Thrustmaster začal prodávat pokročilý joystick a plynový pedál pro ty, kteří to s virtuálním létáním myslí vážně. Nový set T.16000M FCS HOTAS slibuje přesné ovládání a propracovanou ergonomii.

- Phil Spencer opět promluvil o chystaném Project Scorpio (výkonnější Xbox One) a jeho ceně. Konkrétní číslo samozřejmě rok před uvedením neznáme, cenovka má být ale „konzolová". Konkurovat výkonným herním PC není cílem.

- AMD vydalo další velkou verzi svého softwarového balíku pro Radeon grafické karty. Zaujme hlavně možnost nahrávat záběry ze hry nebo je rovnou streamovat na Twich, YouTube či další platformy. Radeon Chill zase sníží spotřebu graf. karty, aniž by se to projevilo na plynulosti her.

- Výrobce Trust se připomněl s novou myší. Model GXT 177 patří mezi dražší kousky od této značky a nabízí až 14 400 DPI. Citlivost by tak měla stačit každému. V nabídce je dále osm programovatelných tlačítek, paměť na profily a samozřejmě RGB podsvícení.

- SteelSeries právě prodává limitovanou edici herních podložek Qck a Qck+. Zaujmou hlavně v případě, že hledáte netradiční abstraktní design. Vlastnostmi jsou stejné jako původní QcK modely.

- Gigabyte s novou mechanickou klávesnicí ukazuje, že všechny nemusí být černé. Model Xtreme Gaming XK700 přijde se stříbrným kabátem. Jedná se tradiční rozložení klávesnice se 104 klávesami. Jako spínače jsou použity Cherry MX. Samozřejmě opět nechybí RGB podsvícení s nastavením jednotlivých kláves.

Read this next