Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V Re-Play se podíváte za hranice fantazie

Pozvánka na dnešní díl.

Japonská RPG jsou velmi specifická. Pro někoho svérázná, zvláštní či přímo šílená, ale rozhodně jim nelze upřít jisté kouzlo a širokou fanouškovskou základnu. Stejně je tomu i u dnes již kultovní série Final Fantasy. Dnešní Re-Play vám přinese nejen shrnutí celé dosavadní historie této herní řady, ale těšit se můžete i na recenzi nejnovějšího dílu, jenž nese pořadovou číslici XV.

A v Japonsku pořad ještě chvíli zůstane. V další recenzi se totiž podívá na zoubek nejnovějším pokemonům ve hře Pokemon Sun and Moon. Tato série může co do legendárnosti hravě konkurovat Final Fantasy, ale nebojte, spoustu zajímavého se dozví nejen ostřílení lovci odznaků.

Pokud ale nepatříte mezi milovníky brázdění fantastických krajin, nemusíte zoufat. V sobotu si totiž na své přijdou i ti, kteří fantastické světy rádi budují. Ve hře Planet Coaster si totiž můžete do nejmenšího detailu vyprojektovat vlastní zábavní park, a i tuto recenzi vám Re-Play přinese.

No, a pokud místo pokemonů chcete raději lovit v soutěži, tak rovněž nebudete ochuzeni. Hrát se tentokrát bude o počítačovou skříň, ventilátor a vodní chlazení od Fractal Design. Takže jistě víte, co máte dělat. V sobotu ve 12:20 se vraťte z dobrodružných výprav a zapněte Re-Play!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments