Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Activision teče do bot, zpřístupní poslední Call of Duty zdarma

Zkušební verze se všemi módy.

Situace je vážnější, než jsme si dopoledne po zprávě o poklesu prodejů mysleli.

Activision byli okolnostmi donuceni ke kroku, který ještě nikdy předtím takto brzy neučinili: poskytnou pouze měsíc starý díl Call of Duty: Infinite Warfare (Alza.cz) zdarma k vyzkoušení široké veřejnosti a to s obsahem mnohem větším, než bývá obvyklé u dem.

Watch on YouTube

Free Trial odstartuje 15. prosince a potrvá do 20. prosince. Pouze na PlayStation Store, kde ho najdete v sekci "Free Trial! nebo "Demos" na záložce hry.

V jeho rámci si budete moci vyzkoušet všechny tři přítomné módy - singleplayerovou kampaň, multiplayer i dokonce Zombies. Podmínkou je download celé hry o velikosti 60 GB.

Tvůrci se vás o kvalitách pokusí přesvědčit volným přístupem ke dvěma singleplayerovým misím: Rising Threat a Black Sky. V MP budete omezeni dostáním se na 15. level a v režimu Zombies se postavíte proti hordám zombíků v zábavním parku z 80. let s omezením levelu na třetí úroveń.

Komu se Infinite Warfare zalíbí a bude ho chtít přetavit v plnou verzi, přenese se mu do ní veškerý postup a nebude muset stahovat digitální verzi znovu. Free Trial ale v sobě nemá Modern Warfare Remastered. Více na blogu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Infinite Warfare

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments