If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Klon Zaklínače od Techlandu posílil o jeho designéra

Má velké ambice.

Jméno Damien Monnier vám asi nic neřekne. Když ovšem dodáme, že šlo o senior game designéra Zaklínač 3: Divoký hon (Alza.cz) a dokonce hlavního designéra Gwent, v tvůrčím týmu prý velmi oblíbeného, není na škodu zbystřit.

V listopadu se rozhodl opustit CD Projekt Red a přeběhnout k nedaleké konkurenci, do studia Techland. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, kdyby tito tvůrci Dying Light sídlící rovněž ve Varšavě nedělali jeden extra zajímavý, ještě neohlášený projekt, o němž se ví od května.

Tato nová značka má být fantasy RPG v otevřeném světě, se singleplayerem i kooperativním mulťákem. Jinými slovy, vypadá to na zjevný klon Zaklínače. Aneb kdo by ho nechtěl napodobit a trochu si ukousnout z koláče jeho obřích tržeb? Polská hra jako polská hra...

Techland tento úlovek komentoval následujícím prohlášením: "Ze všech posledních přírůstků do našeho týmu jsme mimořádně šťastní. S našimi příštími interně vyvíjenými hrami máme opravdu velké ambice, takže lidé s důmyslnými nápady, stejně jako s bohatými zkušenostmi a schopnostmi, jsou při jejich přivádění k životu absolutně nezbytné".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments