If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 4. ledna

Project IGI, rozlišení Mass Effect, odbyt Firewatch, Ace Combat X1, AMD FreeSync 2...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Norské studio Artplant odkoupilo od Square Enix práva na vojenskou FPS Project IGI z roku 2000 - je tak jisté pokračování, na němž budou dělat i lidé z původního Innerloop, kteří by rádi představili značku novému publiku (remaster ani remake se ale konat nebude).

Cover image for YouTube videoProject IGI 1 Trailer

- Mass Effect Andromeda bude klasicky technicky lepší na PS4: na ní bude v rozlišení 1080p, zatímco na Xbox One jen v 900p. Na obou nyní šlape lépe než v 30fps, ale v příštích týdnech to budou vývojáři ještě řešit.

- Verifikovaný účet UNSC na Twitteru zřejmě hlásá, že beta Halo Wars 2 by měla vypuknout 17. ledna.

- Tvůrci Forza Horizon 3 zkoumají, proč poslední update pro PC verzi poškozuje savy a nutí k downloadu celé hry znovu o velikosti 53 GB.

- Někdy v posledních dnech prosince se prodala miliontá kopie Firewatch, pochlubili se autoři, děkující za podporu.

- Ed Boon, tvůrce Injustice 2, dementoval termín 28. března, čili údaj od Microsoftu byl nesprávný.

- Tchajwanská ratingová organizace uvádí, že Ace Combat 7 bude vedle PS4 i pro X1, přitom mělo jít o exkluzivitu Sony.

- AMD oznámilo technologii FreeSync 2, odpověď na G-Sync od Nvidia pro komunikaci mezi grafickou kartou a monitorem ohledně obnovovací frekvence, která má zajistit báječné HDR hraní na PC, ale budete potřebovat nový monitor i speciálně vytvořený herní obsah (ale nové GPU nikoli).

- Insiderka znalá Nintenda znovu spekuluje, že Beyond Good and Evil 2 má být 12-měsíční exkluzivitou Nintendo Switch (pro něj i krabicově), pak přijde jen digitálně také na PS4/X1/PC, teaser je prý hotov na závěr konference Nintenda 12. ledna.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments