Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Žádný Season Pass pro Mass Effect Andromeda

+ HDR, pre-load, HW nároky..

Pouze po malých ždibečcích pouští BioWare do světa doplňující informace o Mass Effect Andromeda (Alza.cz), když využívá sociální sítě Twitter, kde se jich kdokoli může na cokoli optat a oni na to, co chtějí, ve 140 znacích odpoví.

Dozvěděli jsme se tak třeba, že hra nebude mít Season Pass. Ve světle posledních trendů se to může jevit překvapivě (až na Titanfall 2), leč znalci her od tohoto studia si jistě dobře pamatují, že Season Pass ještě žádná neměla. Nevylučuje to ovšem vznik příběhových či multiplayerových DLC někdy časem, jen tam není ten závazek tvůrců "něco předplaceného narychlo vyrobit". Ti k tomu sami uvedli pouze tolik, že na toto téma promluví později.

Pokud si Andromeda předobjednáte na Originu, obdržíte slib, že pre-load tam začne 17. března. Pravděpodobné je i to, že uživatelé služeb EA Access či Origin Access budou klasicky hrát o pár dnů s předstihem.

Producent Aaryn Flynn dále slíbil, že funkci HDR budou podporovat nejen PS4 a Xbox One S, ale také PC. Neuměl ovšem konkretizovat, zda na počítačích půjde o HDR10 či Dolby verzi. Obvykle HDR umí jen konzolovky.

Posledním drobkem jsou hardwarové nároky, které by se k nám měli dostat někdy během února, tedy pár týdnů před vydáním 23. března.

Read this next