If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Titanfall 2 s velkolepým plánem updatů na 2017

+ zrušena mobilní donož.

Do střílečky s mechy, která se po slevě dá leckde sehnat za zhruba pět stovek (Alza.cz) a vešla se do první třícitky nejprodávanějších krabicovek roku, přibude nový herní režim Live Fire s bitkou na blízko pouze pro piloty (šest proti šesti).

Máte v něm pouhou minutu, abyste eliminovali soupeřící tým, přičemž se hraje na pět kol bez respawnu a vítězí ten, který vyhrál vícekrát. To lze i držením neutrální vlajky v moment, kdy časomíra vyprší.

Mělo by jít o velmi svižný, intenzivní mód, který při vydání co nevidět bude mít dvě úplně nové, speciálně navržené mapy - Stacks a Meadow.

Tvůrci v novoročním updatu tvrdí, že to je pouhý začátek masivní a dlouhodobé podpory Titanfall 2 pro rok 2017. Předěláno bude např. kritizované uživatelské rozhraní a sestavit si také budete moci vlastní playlist s různými režimy. Vedle nové Coliseum mapy nazvané Columns či nových intro sekvencí pro každou frakci.

Co naopak nešlo, jak si studio představovalo, je doprovodná mobilní hra Titanfall: Frontline. Ta byla dle facebookového příspěvku zrušena, protože během testování neprokázala své kvality hodné této značky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Titanfall 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments