If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Gabe Newell naznačil, že dělají na singleplayer hře z Half-Life

O co půjde?

Zakladatel společnosti Valve Gabe Newell se účastnil Reddit AMA, kde mu mohli fanoušci pokládat otázky, na které odpovídal.

Když byl dotázán, zda Valve pracuje na "klasických singeplayerových hrách", odpověděl prosté "Ano". A pak to začalo být teprve zajímavé.

Další člověk se zeptal, zda je možné čekat nějakou novou IP, která se odehrává ve vesmíru Half-Life/Portal, na což Newell odpověděl prosté "Yep". HA!

Co by tato hra nebo hry měly být zač, to samozřejmě nikdo kromě lidí ve Valve netuší, ale Gabe Newell alespoň něco naznačil. Když se ho totiž někdo další zeptal, zda Valve uvažuje o vytvořený plnohodnotné hry pro HTC Vive, odpověděl: "Ano, myslíme si, že VR je důležitý nástroj pro hodně zajímavé hry". Mohla by tedy taková hra být určena pro VR? Leda že by šlo o dvě rozdílné hry, jedna z vesmíru Half-Life a další určená přímo pro VR.

Poslední Valve hra z Portal/Half-Life univerza. Demo pro HTC Vive...

Newell dále řekl, že hlavním enginem studia je stále Source 2. "Pokračujeme v používání Source 2 jako hlavního vývojářského enginu. Kromě přesunu Dota 2 na tento engine v poslední době ho také používáme na několik neoznámených titulů. Rádi bychom, aby všichni, kteří ve Valve pracují na nějakých hrách, používali všichni stejný engine."

Podle jeho slov budou také nabízet Source 2 vyvojářské komunitě a to zdarma.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments