Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 24. ledna

StarCraft 2 zdarma, update Dishonored 2, dotyky se Switch, Xbox Insider Program...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Pro Dishonored 2 už vyšel ten avizovaný update, který do hry přidává volbu misí či úpravu obtížnosti. Nyní už vše ve finálce, která navázala na dřívější betu, detaily zde.

- Důvodem odkladu Tekken 7 na červen bylo to, že autoři z něj nechtěli vyhodit zamýšlený obsah.

- Původní producent GTA Leslie Benzies po neplacené dovolené z Rockstaru odkoupil několik herních studií a chce vyvíjet pro PC, konzole i mobily.

- Pokud jste déle nebyli na Battle.net, možná byste se tam měli mrknout, jestli na vašem účtu nepřistála plná verze StarCraft 2: Wings of Liberty - Blizzard ji totiž vybraným uživatelům daroval zdarma. Že by náznak přechodu na Free 2 Play model?

- Na GDC bude speciální přednáška o funkci Final Fantasy 15, která automaticky típe zajímavé momenty během hraní a vylepšuje je pro sdílení na sociálních sítích:

Watch on YouTube

- Na Amazonu byly zlevněny hry ze série Forza až o polovinu.

- Microsoft přiblížil změny ve fungování Xbox Insider Programu, který je rozdělen na čtyři kategorie, kdy ta první dostává několik updatů s alfaverzemi za týden, zatímco ta poslední jen jeden vyladěnější update měsíčně.

- Jedna z prvních ukázek dotykového ovládání Nintendo Switch:

- V PC verzi Mass Effect Andromeda bude možné změnit FOV, čili zorné pole výhledu.

- Hra Friday The 13th nemá pevné datum vydání kvůli certifikaci na konzolích, kdy autoři netuší termín jejich dokončení, prý je to nesmírně složité a pravidla pro schválení PS4 verze se liší i dle teritoria.

- Mikrotransakce v Horizon Zero Dawn nebudou, ujistili Guerrilla Games na Twitteru.

- Videorecenze Yakuza 0 od AngryJoe:

Watch on YouTube

- LEGO Worlds budou existovat i pro Switch, potvrdil šéf studia TT Games Arthur Parsons, stejně jako bude mít svou verzi LEGO City Undercover.

- Fanouškovský artwork her pro Nintendo Switch:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments