Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 3/2017

Prodává se nový Shield TV, zkrocení kabelů od NZXT Puck...

- Nová verze Shield TV se začala prodávat. Opět exkluzivně na Alza a opět si musíte na model s větší kapacitou počkat. Aktuální Shield TV je o 40 % menší než předchůdce a Pro model, v balení navíc dostanete televizní ovladač navíc. Ceny jinak zůstaly zachovány.

- Kdyby vás náhodou otravoval kabel od headsetu, tak vám NZXT brzy prodá řešení pojmenované Puck. Připevní se magneticky ke straně počítačové skříně a můžete na něj třeba pověsit celý headset nebo omotat kabel.

- Gigabyte minulý rok oznámil rozšíření herní řady Aorus o základní desky a grafické karty. Nyní uvádí první grafiku s Aorus logem. Jedná se o GeForce GTX 1080 a je prakticky stejná jako Gigabyte Xtreme Edition.

- Lenovo na CES 2017 ukázalo nové notebooky z řady Legion a nižší model už brzy začne prodávat. Nyní výrobce potvrdil českou cenovku. Na dražší Legion Y720 si ještě nějaký čas počkáme, součástí výbavy bude ale bezdrátový přijímač pro Xbox One ovladače.

- Zmenšené verze grafických karet do malých skříní většinou nabízejí referenční takty. Neplatí to pro nové „LP" modely GTX 1050 (Ti) od Gigabyte. Výrobce je dost zmenšil a navíc přetaktoval.

- Microsoft odmítá zveřejňovat prodejní čísla Xbox One, takže se musíme spoléhat na neoficiální zdroje. S nejnovějším číslem přišla firma SuperData v rámci reportu o Nintendo Switch. Konzole od Microsoftu má podle ní na kontě 26 milionů. Poměr 2:1 ve prospěch konkurence od Sony tak stále platí.

- Další headset od HyperX se jmenuje Cloud Revolver S a má jít zatím o nejpropracovanější model. Při připojení skrze USB nabídne prostorový 7.1 zvuk. Při zapojení skrze 3,5 jack konektory funguje také, ale přijde právě o 7.1 zvukové podání. Za propracovaný headset si výrobce nechá docela zaplatit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments