If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 26. ledna

Jaké hry zdarma jsou u Xbox Live Gold, novinka Surgeon Simulator tvůrců, Banner Saga 3 sbírá peníze nebo dokument o Pillars of Eternity.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Nejnovější hra od tvůrců Surgeon Simulator vypadá jako mix Splatoon a Tony Hawk. Jmenovat se bude Decksplash a bude to skateboardingová hra tři na tři, kde budete bojovat o území. Mrkněte se na první trailer.

Cover image for YouTube videoDecksplash - Alpha Trailer

- Na iPhone a iPad se objeví externí herní ovladač, který vypadá, jakoby někdo hodně obšlehnul Nintendo Switch. Ovladač bude prodávat společnost Gamevice.

- Jaké hry dostane v únoru k vašemu Xbox Live Gold účtu? LucasArts klasiky Star Wars: The Force Unleashed a Monkey Island 2, které budou kompatibilní s Xbox One. Na novou konzoli také Project Cars a velmi oceňovaný indie hit Lovers in a Dangerous Spacetime.

- Na Kickstarteru byla spuštěna kampaň na vytvoření The Banner Saga 3. Jak se zdá, z předchozích dílů se nevydělalo tolik peněz, aby se zaplatil vývoj dalšího dílu. Cílem je nasbírat alespoň 200 tisíc dolarů.

- Pokud máte hodinku a půl čas, rozhodně byste se měli podívat na dokument o tom, jak vznikalo Pillars of Eternity a jak by bez téhle hry pravděpodobně studio Obsidian vůbec zaniklo. Je to velmi zajímavé povídání.

Cover image for YouTube videoThe Road To Eternity

- Capcom v Londýně spustil speciální akci, kde natáčejí lidi, jak se děsí a celé je to fikaná a zajímavá propagace Resident Evil 7.

Cover image for YouTube videoResident Evil 7 - The Experience Reveal Trailer - (London)

- Robin bude jednou z nových postav v Injustice 2 a v prvním videu se můžete podívat na to, co jako postava do hry přinese.

Cover image for YouTube videoInjustice 2 - Robin Gameplay Trailer

- Konečně můžete přesouvat Pokémony do Sun a Moon verze hry. Umožní to nejnovější aktualizace Pokémon Bank a abyste se v tom vyznali, potřebujete tuhle složitou grafiku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Project Eternity

PC, Mac

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments