If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 2. února

Bude Shadows of Mordor 2? Tvůrci Torment se omlouvají za menší obsah a Insomniac protestují proti Trumpovi.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- WB Games hodlají 8. března oznámit nějakou novou hru. Že by se jednalo o Shadows of Mordor 2?

- Tvůrci Torment: Tides of Numenera se omlouvají, že ve hře nebudou některé stretch goals, které měly být při výběru peněz od fanoušků. Hra vychází na PC, PS4 a Xbox One už 28. února a z výpisu achievementů vyplývá, že ve hře chybí někteří slibovaní společníci. inXile přiznali, že museli z důvodu času některé slíbené věci ze hry vyškrtnout.

- Zaměstnanci Insomniacu odsoudili imigrační zákaz Donalda Trumpa a nazvali ho "zavrženíhodný". "Byli jsme, jsme a vždycky budeme národem imigrantů," říkají ve videu.

Cover image for YouTube videoView Insomniac Games’ video statement on current US immigration policy

- Lidé, zejména v Japonsku, se bojí, aby bylo při uvedení do prodeje dost kusů Nintendo Switch. Jak se zdá ale, Nintendo je připraveno a zvyšuje výrobu, aby všechny předobjednávky byly dodány.

- V německém Cryteku probíhá další vlna propouštění, což naznačuje, že je na tom společnost opravdu hodně špatně. V hlavní kanceláři ve Frankfurtu musejí propustit 15 lidí. Eurogamer se již dříve dozvěděl, že firma dluží zaměstnancům ještě prosincové výplaty a když v minulém roce nedostali zaměstnanci zaplaceno i několik měsíců, spousta jich odešla.

- O oznámeném remaku Final Fantasy 7 už nebylo dlouho slyšet a z posledních zpráv se zdá, že se na hře teprve začíná pracovat, ale Square Enix k 30. výročí série ukázal alespoň pěkný FF7 obrázek. Na remake si ale ještě pár let asi počkáme.

- Mobilní hit Super Mario Run dostal po nedávném updatu Easy Mode. Takže pokud jste přestali hrát, protože vám Super Mario přišel příliš těžký, můžete to zkusit znovu.

- Mega Man 2.5D je fanouškovská hra, na které se dělalo neuvěřitelných osm let. Obsahuje i kooperační mód. Stahovat můžete na tomto odkazu. Na video se můžete podívat dole. Capcom žádného dalšího Mega Mana neplánuje, takže pro fanoušky určitě dobrá zpráva.

Cover image for YouTube videoMega Man 2.5D - Release trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments