If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 7. února

Arnold v reklamě na videohru, Fallout Shelter na PC, noví TimeSplitters žijí nebo nové záběry ze Skyblivionu.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Pokud se hodně těšíte na Skyblivion, máme pro vás špatnou zprávu. Tvůrci vydali sice nové video z předělávky The Elder Scrolls 4: Oblivion do hry Skyrim, ale podle nich beta nebo vydání nebudou dříve než v roce 2018.

Cover image for YouTube videoSkyblivion 2017 - The Road Ahead

- Fallout Shelter míří na Xbox One a na Windows 10, dokonce jako Play Anywhere, takže stačí si hru koupit na jednu platformu a budete ji mít automaticky k dispozici i na druhé. K dispozici na oběma platformách je hra již ode dneška.

- Kooperativní survival hra The Wild Eight bude k dispozici přes Early Access od tohoto týdne. Konkrétně od středy, 8. února. Hra v květnu byla úspěšně zaplacená na Kickstarteru, takže se tvůrci neflákají.

- TimeSplitters: Rewind má první teaser jenom s logem a fanoušci série začínají šílet. Znamená to, že fanouškovský projekt, který kombinuje elementy ze tří předchozích her, stále žije.

Cover image for YouTube videoTimeSplitters: Rewind - (Teaser Trailer #1)

- Deformers od Ready at Dawn bylo krátce před vydáním odsunuto. Hra od tvůrců The Order: 1886 měla vyjít na Valentýna, což už nedopadne. V plánu je ale podle tvůrců otevřená beta na Steamu.

- V Zelda: Breath of the Wild bude podle všeho PRO mód, který odstraní většinu HUDu ve hře. Zmizí minimapa, zvukové indikace a další věci.

Cover image for YouTube videoBreath of the Wild "PRO" SETTINGS MENU! | Nintendo Switch Q&A - Reddit

- Arnold Schwarzenegger si zahrál ve videoherní reklamě, na Mobile Strike. To muselo stát peněz...

Cover image for YouTube videoMobile Strike Super Bowl 51 Teaser | Arnold's One Liners - #SB51 2017

- Free-to-play MOBA od Epic Games s názvem Paragon má již 5,7 milionů registrovaných uživatelů. V lednu 2017 pak měla hra 832 tisíc aktivních hráčů. Od vydání také Epic Games nahráli celkem 132 updatů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments