Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

WWE 2K17 je nyní k dispozici na PC

Hra vyšla na konzole už dříve.

Od včerejšího dne je na PC k dispozici wrestlingová simulace WWE 2K17. Nabízí dosud největší roster hvězd WWE a NXT v historii série WWE, značné vylepšení hratelnosti a nové prvky, rozsáhlé možnosti přizpůsobení a mnohem více.

Watch on YouTube

Tohle jsou hlavní body WWE 2K17:

Bill Goldberg: Zákazníci, kteří si zakoupí WWE 2K17 ve verzi pro Windows PC, získají navíc exkluzivní přídavek „Goldberg Pack", díky němuž získají přístup ke 2 novým hratelným postavám, kterými jsou legendární Bill Goldberg a Monday Nitro, stejně jako získají přístup k arénám „Halloween Havoc", a to zcela zdarma.

Vylepšení hratelnosti: WWE 2K17 dává hráčům větší kontrolu nad akcí. Mezi hlavní vylepšení patří například zrychlení odezvy, aktualizované herní systémy jako jsou tzv. žebříky, posměšky, sekundární systém podrobení a stovky nových animací. Creation Suite: tato funkce umožní hráčům vytvářet, upravovat a sdílet své vlastní a unikátní WWE postavy, arény, vstupy, show a mnohem více! WWE 2K17 nabídne mnohem rozmanitější možnosti než předchozí ročník.

WWE Universe Mode: pomocí Universe módu se tvůrci pokusili zachytit tolik pověstné drama a nadšení typické pro show jako jsou SmackDown Live nebo NXT.

MyCareer Mode: hráči se mohou těšit na mnoho nových funkcí, které MyCareer letos nabídne.

Roster nabitý k prasknutí: v rámci letošního rosteru, který obsahuje více než 135 hratelných postav z prostředí WWE a NXT, se Vám představí hvězdy jako je například Brock Lesnar, John Cena, Dwayne "The Rock" Johnson, Stone Cold Steve Austin, Andre the Giant, "Macho Man" Randy Savage, A.J. Styles, Seth Rollins, Kevin Owens, Finn Bálor, Dean Ambrose, Charlotte, Bayley, Sasha Banks and Samoa Joe.

Soundtrack: Herní hudba byla osobně navržena legendárním zpěvákem, producentem, podnikatelem, a především WWE nadšencem, Puff Daddym.

PC verzi WWE 2K17 si můžete pořídit na Alza.cz.

Read this next