Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oficiálně: Destiny 2 na podzim pro "casual" hráče

+ o PC verzi.

Destiny 2 vyjde tento podzim a bude se snažit do série nalákat i nové hráče. Activision včera mluvili s investory, kde vydání Destiny 2 v tomto roce potvrdili. Změny v Destiny 2 by ale neměly odradit současné hráče.

"Stavebním kamenem je dobrý příběh," řekl Eric Hirshberg z Activision. "Na to jsme se hodně soustředili se skupinou zapamatovatelných postav, spolu s dalšími způsoby, jak udělat hru přístupnější casual hráčům, ale bez toho, abychom ztratili fanoušky."

Destiny 1 byla kritizována za nejasný příběh a dobrou zprávou je, že za Destiny 2 stojí tým, který měl na starosti vynikající přídavek Taken King. Destiny 2 mělo původně vyjít v září, ale vydání bylo posunuto a příběh ve hře byl přepracován.

Na Redditu se objevila informace, že název hry by měl být Destiny 2: Forge of Hope. Hra by podle uživatele Redditu s kontakty v Bungie měla vyjít v listopadu a být k dispozici kromě PS4 a Xbox One také na PC. Vydání Destiny 2 na PC naznačil i Activison, který se snaží prosadit na ruském a asijském trhu a pokud tam chtějí uspět, musejí mít hry na PC, které je na zdejších trzích hlavní platformou.

Hra je postavena na novém enginu, na kterém se budou lépe stavit přídavky - nový obsah by měl vycházet každé dva měsíce.

Příběh by se měl točit okolo Cabalů, kteří na začátku provedou invazi Toweru, posledního stojícího města. Budete se snažit město získat zpátky, ale dozvíte se také něco o historii královny Mary Sov a motivaci Exo Strangerů. Příběh bude eskalovat v novém raidu, kde dojde ke konfrontaci s vůdcem Cabalů.

Importovat postavu z Destiny 1 nepůjde, zejména kvůli novému enginu. Bungie prý už také připravují první velký přídavek, který vyjde na podzim 2018 a bude o Vexech.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments