If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ubisoft přiznal, že Watch Dogs 2 nebyl hit, ale stále značce věří

V plánu mají vydání jen 4 velkých AAA her.

Ubisoft přiznal, že prodeje Watch Dogs 2 (koupit na Alza.cz) nebyly tak závratné, jak očekávali. Ale zdá se, že nad sérií rozhodně nelámou hůl.

Šéf Ubisoftu Yves Guillemot řekl, že dlouhodobé prodeje Watch Dogs 2 jsou díky pozitivní kritice a názorům hráčů silné. Což je pro sérii dobrá zpráva, protože první prodejní týden nebyl příliš úspěšný.

Yves Guillemot tak trochu naznačil, že silné dlouhodobé prodeje tak trochu Watch Dogs jako sérii zachránily. Už jsou větší, než v případě Assassin's Creed Syndicate z roku 2015, ale ani Syndicate nebyl žádný velký prodejní hit.

Watch Dogs 2 se podle Ubisoftu prodává dlouhodobě stejně dobře jako Far Cry 4, což byl nakonec prodejní hit, i když většina prodejů přišla mimo prvních pár týdnů. Odhady mluví, že Far Cry 4 se prodalo okolo 7 milionů kusů.

Co se budoucnosti týče, Ubisoft se chce zaměřit na menší počet AAA her, zatímco budou pokračovat v podpoře šesti živých her jako Raibow Six a The Division. Mezi dubnem 2017 a březnem 2018 vydá Ubisoft pouze čtyři AAA hry.

Mezi těmi čtyřmi hrami bude odsunutý South Park: The Fractured But Whole, další Assassin's Creed a o dvou dalších hrách se zatím nic neví. Mohl by to být další Far Cry? Nebo The Crew? Nebo něco úplně nového?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments