If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 13. února

Gabe Newell proti Trumpovi, GTA 4 na Xbox One a úspěch Conan Exiles.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Pokud jste fanoušky série Skylanders (určitě mezi vámi někteří jsou), Activision má pro vás špatnou zprávu. Jelikož se Skylanders Imaginators moc neprodávalo (100 tisíc kusů), nový díl v tomto roce nevznikne, ale bude Nintendo Switch verze hry a budou vydávat nové hračky.

- Grand Theft Auto 4 a Episodes from Liberty City už fungují na Xbox One. Hry byly přiřazeny na seznam her, které jsou zpětně kompatibilní na nové konzoli z Xbox 360.

- Příští DLC postavou do Street Fighter 5 bude Kolin. Představuje se na tomto videu:

Cover image for YouTube videoSFV: Kolin Reveal Trailer

- Gabe Newell z Valve říká, že má starosti kvůli imigračnímu zákazu Donalda Trumpa. Americké soudy jeho implementaci pravděpodobně definitivně zakážou, ale pokud by platil, ovlivnilo by to dle jeho slov velmi negativně zaměstnance Valve, stejně jako eSports události, které organizují. "Máme lidi z Valve, kteří nemohou letět domů. Byly zde roky, platí daně, fandí New England v Super Bowlu..." řekl novinářům. Stejně je to u některých eSports soutěžících, kteří by se nemohli dostat do Ameriky, pokud by se v USA konal třeba šampionát Dota 2.

- PlayStation 4 Pro update hry Fallout 4 už je venku a má číslo 1.9. Ve hře zprovozňuje nativní rozlišení 1440p, vylepšenou viditelnost do dálky u stromů, trávy, objektů a NPC a také lepší godray efekty.

- Někdo vytvořil v Minecraft mapě celou Pokémon hru, jejíž dohrání vám může zabrat 60 až 80 hodin. Ke stažení je tady a tady se podívejte na pár videí:

Cover image for YouTube videoPokémon Cobalt and Amethyst // FULL RELEASE [DOWNLOAD + INFO] #PokeCA
Cover image for YouTube videoPokémon Wild Battle in Minecraft

- Hra Stories Untold od Devolver Digital se očividně hodně inspirovalo u nesmírně populárního Netflix seriálu Stranger Things. Hra bude na Steamu k dispozici 27. února.

Cover image for YouTube videoStories Untold Teaser Trailer - Is This Basically A Stranger Things Game?

- Conan Exiles už na Early Access na Steamu prodal přes 320 tisíc kusů a podle tvůrců na sebe hra už vydělala. To je obrovský úspěch. Nedávno vydali Conan Exiles Dev Kit, aby vývojáři mohli už vytvářet různé modifikace, které půjdou dát do hry přes Steam Workshop.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments