If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 14. února

Assassin na DVD, zlevnění PS4, vystavovatelé na E3, Serious Sam žije, Mafia jako film?

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- V Americe byla dočasně zlevněna PlayStation 4 na 250 dolarů, jedná se o balení s Call of Duty či Uncharted 4, ale jen do 25. února.

- Plné For Honor se pro hráče ze střední Evropy odemklo dnes v 6 hodin ráno.

- Film Assassins Creed bude ke stažení z digitálních půjčoven od 10. března a Blu-Ray / DVD verze bude následovat 21. března s 90 minutami bonusových materiálů, včetně pětidílného dokumentu o natáčení a odstraněných scén - zde trailer.

- 2K se pouští do filmů, resp. licencovalo partnerům některé své značky pro takové využití, ale zatím nechce říct, o které se jedná - že by snad Mafia? Finacovat je budou ale partneři, 2K na to žádné peníze dát nechtějí, ale budou mít kreativní kontrolu nad výsledkem.

- Dle šéfa UbiSoftu odsýpají práce na filmu The Division velmi dobře, ale je prý příliš brzy na to, aby se dalo mluvit o termínu premiéry.

- První seznam firem, které potvrdily účast na veletrhu E3 2017, publikovala pořádající organizace ESA zde.

- Do knihovny služby EA Access na Xbox One přibyl plný Skate 3.

- Na Serious Sam 4 se stále pracuje, zatímco vedlejší týmy CroTeamu kutí menší VR projekty či podporu rozhraní Vulkan ve všech hrách ze série, namísto DirectX 9, který bude odstraněn.

- Dnes (půl roku po konzolovce) vychází PC verze Dear Esther Landmark Edition, která je zdarma pro majitele originálu, současně s tím má studio The Chinese Room něco hezkého oznámit.

Cover image for YouTube videoDear Esther: Landmark Edition - Launch Trailer | PS4

- Obsidian už nebude dále pracovat na Armored Warfare, o jeho budoucnost se postará jen vydavatel z My.com, aby vše jelo dle slíbeného plánu přídavného obsahu a rozšiřování hry.

- Rebellion zpřístupnil práva na hry dle Judge Dredd a dle dalších postav od 2000AD ostatním vývojářům.

- Update 1.02 pro Resident Evil 7 přináší podporu DLC a nové trofeje, vedle opravy některých chyb.

- Venku je i patch 1.12 pro Assetto Corsa na PS4, který do hry doplní bonusové auto zdarma a podporu Porsche Pack DLC Volume 3.

- V Activision se propouštělo, přestože dosáhli vytyčených cílů, doplatit na to mělo například dvacet lidí v Infinity Ward.

- Třetím studiem, které si otevřel bývalý producent GTA Leslie Benzies pro práci na projektu Everywhere, je v Maďarsku a jde o lidi dříve pracující v Crytek Hungary.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments