Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámena E3 2017 konference Microsoftu

Bude o den dříve.

Možná se vám může zdát, že je na takové vábení ještě zbytečně brzy (minule se to samé avizovalo až v květnu). V Microsoftu jsou ovšem přípravy v plném proudu, protože nachystat takovou akci není sranda. Kromě toho je fajn vše vědět v dostatečném předstihu kvůli současnému objednávání letenek a přizpůsobení plánu reportérů.

Konference Microsoftu k příležitosti veletrhu E3 2017 v Los Angeles tak už má své přesné datum a čas. Jejím hlavním motivem samozřejmě nemůže být nic jiného než konzole Xbox One Scorpio:

Proběhne nestandardně už v neděli 11. června ve 23 hodin středoevropského času (ve 2 odpoledne místního, v té samé hale Galen Center na jihu L.A. jako jindy).

Dosud přitom bývalo železným pravidlem, že se konference MS vždy konala v pondělí, v počáteční den E3 týdne. Některé firmy se ovšem pomalu přesouvaly na neděli (Bethesda, EA - snad to teď neudělají úplně všechny!), aby se informační smršť rozmělnila do vícero dnů a média či hráči nebyli zahlceni, takže to jedině vítáme.

MS z toho v minulosti většinou vyšel nejhůře, protože byl tím prvním v pořadí (nemluvě o rozespalosti účastníků brzy ráno + jetlag), tudíž ho ostatní vydavatelé či výrobci (Sony, UbiSoft) zastínili svými pozdějšími ohlášeními v ten samý den a na xboxové hry se rychle zapomnělo. Vedle toho MS tímto krokem šikovně získal den navíc na prezentace čerstvě ohlášených titulů pro novináře (asi v pondělí?), ještě než se otevřou brány výstaviště. Víkend před E3 by tak nemusel být plný úniků jako loni.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments