Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 21. února

Bětka o svobodě slova, embargo Mass Effect, válka agregátorů, odbyt Hearts of Iron 4...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Moderátorka RePlay Alžběta Trojanová se v komentáři pro Hospodářky postavila na stranu PewDiePie ve sporu ohledně jeho kontroverzních videí, satiru na YouTube prý chrání svoboda slova.

- Hardwarové nároky Mass Effect Andromeda budou zveřejněny v příštích dvou týdnech, tvůrci pořád ještě ladí sestavy a výkon. Jinak si budete moci přizpůsobit HUD k obrazu svému.

- Embargo na dojmy z novinářské předváděčky Mass Effect vyprší tento čtvrtek, redaktorka IGN jásá, že už dokázala vyplodit dva tisíce slov.

- Domácí pořad XKO Fresh News 24 se věnuje hlavně Halo Wars 2.

Watch on YouTube

- Dva agregátory recenzí, OpenCritic a Metacritic, se dohadují, jestli někdo může mít exkluzivitu na překlad verdiktu do angličtiny (dodávají ho přímo weby).

- Skyrim a Fallout 4 pořád hrají miliony aktivních hráčů denně, uvedla Bethesda.

- Jakou velikost mají jednotlivé hry pro Switch? Dragon Quest Heroes I-II 32 GB, Mario Kart 8 Deluxe 7 GB, Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence with Power-Up Kit 5 GB, nipperclips 1,6 GB, I Am Setsuna 1,4 GB a Puyo Puyo Tetris 1 GB.

- Jízdní řád dodatečného obsahu pro Hitmana během února a začátku března:

- Death Stranding nebude mít několik různých konců, protože Hideo Kojima tomuhle moc nefandí.

- Uniklé fotky procesorů AMD Ryzen:

- Xboxový šéf je tento týden na služební cestě po Japonsku, patrně aby dohodl nějakou exkluzivitu namísto zrušeného Scalebound.

- Podívejte se na trofeje z NieR Automata, níže dost divná japonská TV reklama s panenkami na skládce:

Watch on YouTube

- Kdy budou smět redaktoři oficiálně ukázat obsah krabice se Switch bez postihu od Nintenda? 23. února. recenze handheldu pak mohou vylézat od 1. března, zatímco dojmy ze Zeldy od 24. února.

- Dnes končí beta Injustice 2, ve čtvrtek představení další postavy.

- Friday the 13th se snaží nalákat na objednávku speciálním vzhledem Jasona:

Watch on YouTube

- Půlmilionové prodeje slaví Hearts of Iron 4 (vyšel teprve v létě 2016), PC prý zůstane hlavní platformou pro tento okrajový žánr.

- Nezávislá hra Terraria z roku 2011 už dokázala prodat 20 milionů kusů, z toho téměř polovinu v uplynulém roce a půl na PC. Její obsah postupem času řádně nabobtnal, např. z 250 předmětů na 3800 - detailní výčet rozdílů.

- Koncem března dalších deset misí do Nioh s vysokou obtížností, v dubnu pak PvP režim.

- GameStop nestandardně přestal brát předobjednávky na krabicovou Zeldu pro Switch, spekuluje se, zda za to nemůže výroba paměťových karet?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments