Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 22. února

Čas a minihry Ghost Recon, hrdinka Overwatch, datum Nier PC, bundle s Horizon 3...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Kdy přesně odstartuje betatest Ghost Recon Wildlands? Ve střední Evropě to bude přesně o půlnoci na čtvrtek 23. února.

- Interaktivní mapa Ghost Recon na homepage nabízí různé minihry, ve kterých můžete získat malé odměny.

- Dnes v poledne bude zahájen prodej lístků na zářijový veletrh EGX 2017 pořádaný naší sítí v Británii, společně s pár zajímavými oznámeními.

- Blizzard na blogu vábí na novou hrdinku do Overwatch, zřejmě Efi Oladele, jedenáctiletou geniální vědkyni se zkušenostmi s roboty a umělou inteligencí.

- Na podporu migrantů do Ameriky už dobročinné organizace díky Humble Freedom Bundle vybraly přes šest milionů dolarů.

- 20 GB velký update The Elder Scrolls Online pro PS4/X1 přináší mj. Homestead, takže si už i tam můžete koupit domy či apartmány a vyzdobit je tisícovkami předmětů.

Watch on YouTube

- Nier Automata na Steamu vyjde 10. března, vyzradil trailer, než byla jeho závěrečná obrazovka nahrazena pouze PS4 verzí, jako by žádná jiná neexistovala.

- Český Microsoft představil údajně nové balení Xbox One S 1TB s hrou Forza Horizon 3 (Alza.cz), na oficiálním obchodě stojí 9399 Kč, kdežto na Alza.cz o pár stovek méně.

- Režisér Guillermo del Toro znovu potvrdil, že příští filmový Hellboy se na sto procent neuskuteční a je to definitivní rozhodnutí po debatě se všemi zúčastněnými stranami.

- Conan Exiles bude mít servery rozdělené dle regionů, aby hráči nedopláceli na to, že někdy musí spát, během čehož jsou jejich výtvory ve hře zničeny lidmi z jiných částí světa.

Read this next