If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Upřímný trailer na For Honor

+ potíže se síťovým řešením.

Sarkasmem proslavená série Honest Trailers se tentokrát mrknula na nejnovější titul UbiSoftu, kterým je historická bojovka For Honor (Alza.cz):

Cover image for YouTube videoFOR HONOR (Honest Game Trailers)

Někteří hráči si mezitím stěžují na nezvyklé síťové řešení hry: ta záleží na peer-to-peer konektivitě, tzn. na vzájemném připojení mezi jednotlivými hráči, podobně jako jiné hry tohoto žánru (Mortal Kombat, Street Fighter). Jenže režimy, kde se utkávají týmy čtyř proti čtyřem, tím prý v praxi dost trpí - viz dokumentační video:

Cover image for YouTube videoWhen For Honor was P2P

Hlavně všudepřítomným lagem, nemluvě o problémech s NAT, které se dá leckdy obejít jen složitě. Výrobce před vydáním ujistil, že hladký průběh nevisí jen na člověku, který celé klání hostuje, nýbrž na všech účastnících. Jenže kvůli tomu údajně dochází k častým odpojením hráčů bez zjevné příčiny, případně k teleportu protivníků a jiným neduhům typickým pro peer-to-peer tituly.

Situace má být o to vážnější, že hra neobsahuje žádné tresty pro ty, kteří předčasně utečou z boje, takže nikdy nevíte, jestli se někdo odpojil kvůli tomu, že je srab, nebo zda za to mohou jen technické problémy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

For Honor

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments