Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyzrazeno Middle-Earth: Shadow of War

Nástupce Mordoru už v létě.

Za tohle americký řetězec Target určitě nepochválí. Nějakým nedopatřením se na jeho webu koncem víkendu objevily záznamy o pokračování úspěšné akční adventury Shadow of Mordor (Alza.cz) ze světa Pána Prstenů.

Jmenovat se má Middle-Earth: Shadow of War a vyjít 22. srpna letošního roku pro minimálně pro PS4 a X1.

"Vypravíte se za nepřátelské linie pro sestavení své armády, budete dobývat pevnosti a dominovat Mordoru zevnitř. Znovu zažijete oceňovaný systém Nemesis pro unikátní osobní příběhy s každým nepřátelem a nohsledem. V boji o moc se postavíte s Dark Lordem Sauronem a jeho pomocníky Ringwraithy v novém příběhu ze Středozemě," pravil popisek.

Kotaku zaslechlo, že příběh se má točit kolem dvou postav (Talion a Celebrimbor) pracujících na ukování nového prstenu, který je stejně silný jako ten Sauronův. Ve hře mají být nové mechanismy v pevnostech a nové speciální schopnosti.

Více o základní hře zatím nevíme, zato už víme o Gold edici za 90 dolarů obsahující celou řadu přídavků v celkové hodnotě 125 dolarů - Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion, The Blade of Galadriel Story Expansion, The Desolation of Mordor Story Expansion a Gold War Chest. Ty přinesou nový klan Orků, další mise, schopnosti, zbraně, rozšíření kampaně o novou hratelnou postavu, další spojence atd.

Výrobce Warner Bros zatím na únik nijak nereagoval a nejspíš ani nebude, krom vynucení si odstranění hry z databáze obchodu. Předpokládá se, že k oficiálnímu oznámení hry dojde 8. března, na což dříve vábilo francouzské IGN. UPDATE 15:05 - hra byla oficiálně oznámena i filmečkem.

Read this next