Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhaleno Total War: Warhammer 2

+ dělá se i historický díl.

Sérii Total War pořád hraje 1,2 milionu lidí měsíčně, z toho převážná většina starší díly. Creative Assembly na to samozřejmě berou zřetel, když dnes nečekaně odhalili své budoucí plány:

"Nezapomněli jsme na tyto hráče. Náš tým zaměřený na historii dělá na zásadní AAA hře, která bude zasazena do éry, jakou jsme ještě nikdy nenavštívíli," uvedl Rob Bartholomew pro PCGamesN.

Jinými slovy, nebude to pokračování Rome, Medieval, Empire ani Shogun, ale zaujme určitě ty, které nebaví fantasy prvky.

Tím jejich snahy nekončí. Po nějaký čas už prý pracují na pokračování loňského hitu Total War: Warhammer (Alza.cz), který se má stát celkově trilogií.

"V současnosti to je hlavní věcí, na kterou se ve studiu soustředíme. Budete cestovat do nových zemí a objevíte nové rasy," dal ochutnat vývojář, jejichž skupina má být rozdělena na ty kutící hlavní hru a ty připravující DLC.

Příští dva díly Total War: Warhammer prý budou samostatnými hrami, každý s vlastní mapou pro kampaň a každý se čtveřicí startovních frakcí (stejně jako minule). Tyto mapy mají být buď stejně velké nebo ještě větší než v jedničce, a vše opět budou rozšiřovat placená i zdarma šířená DLC. Zajímavé je, že kdo bude vlastnit všechny tři hry z této trilogie, bude je moci nějak propojit a získat tak jednu obrovskou kampaň napříč všemi dějišti.

Mezitím pro poslední hru Creative Assembly vyšlo avizované DLC přidávající osmou hratelnou rasu Bretonnia:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Total War: Warhammer

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments