Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Parodie o mizerném stojanu pro Nintendo Switch

Proč nestojí?

Respektovaný americký magazín CNET měl koule na to, aby pár dnů před uvedením hybridní konzole na trh (Alza.cz) natočil úsměvné video o jedné z jejích slabých stránek, o které se předtím moc nevědělo. Riskuje tím, že přijde o inzerci nebo že se dostane na blacklist (v této souvislosti se vyplatí sledovat, která média o videu napsala a která ho z obav raději ignorovala).

Nintendo sice narvalo mraky technologií do JoyConů, ale na obyčejném stojánku pro Switch zjevně šetřilo a výsledkem je, že není moc stabilní. Pro ty, kteří jsou zvyklí na řešení například u iPadu či Surface, to asi bude hořké zklamání.

Watch on YouTube

Redaktor CNETu říká, že jeho cílem nebylo Switch zesměšnit, nýbrž poukázat na problémy, které se často dějí při běžném používání.

Protože vysouvací stojánek není umístěn vzadu uprostřed konzole, není tím pádem šikovně vybalancovaný. Lze ho použít v jediném úhlu, nikoli ve vícero, jako u jiných podobných zařízení. Když při hraní zatlačíte příliš nebo pokud se snažíte vyndat ovladače, Switch se prostě převáží a spadne na podložku. Jedinou výhodou prý je, že se při takto laciném provedení nemusíte bát, že byste ho snad někdy rozbili. Nebylo by lepší tam vůbec žádný stojánek nemít?

Read this next