If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 3. března

Ultimate Team do Battlefieldu, 46 her za dvacku, ukázky Outlast 2, postava do Overwatch...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Novou postavou do Overwatch je Oris:

Cover image for YouTube video[NEW HERO - AVAILABLE ] Orisa Origin Story | Overwatch

- EA by rádi přenesli mód typu Ultimate Team z FIFA i do jiných svých her a prý tráví spoustu času, jak ho nejlépe naroubovat do Battlefrontu či Battlefieldu, protože ročně vynáší 800 milionů dolarů, dvacetiprocentní nárůst. Zajímavý je pro ně i vysokou marží, do pěti let prý bude 50 procent her prodáno digitální cestou.

- Ve dnech 13. - 16. dubna proběhne v Orlandu oslava Star Wars a EA tam oznámí nejnovější novinky ohledně jejich her, potvrdil program. Hra od Visceralu bude hlavně o prozkoumávání.

- K poslechu je pár ukázek z hudby do Outlast 2, autorem francouzsko-kanadský muzikant Samuel Laflamme známý z filmu a TV.

- Akční RPG The Surge pro PC/PS4/X1 upřesněno na 16. května:

- Bundle Stars "Dollar Ultra Bundle" nabízí za dvacku celkem 46 neznámých her.

- Termíny novinek od AMD: 4. dubna Radeon RX 580 a Radeon RX 570, pak 11. dubna Radeon RX 560 s Radeon RX 550 series. AMD Radeon RX Vega oproti tomu duben nestihne, spíš až květen.

- Uznávaný herní moderátor Geoff Keighley, který se proslavil hlavně na nyní zavřených GameTrailers, po spolupráci s YouTube zakotvil coby producent v show Kinda Funny Games od bývalého redaktora IGN.

- Uzavřená beta online FPS Mirage: Arcane Warfare od tvůrců Chivalry začne 27. března, od kdy také hra půjde předobjednat. Obsáhne šest hratelných tříd.

- Jak vypadal osmibitový 2D prototyp nové Zeldy?

- Hlavní postava Final Fantasy 15 byla inspirována Kurten Cobainem z Nirvany, prozradili tvůrci na GDC.

- VR headset Oculus Rift má natrvalo sníženou cenu pro verzi s ovladačem Touch o 200 dolarů - na 598 dolarů, pořád to však zůstává pálka.

- Epic je tak hodný, že dal poněkud tuctovou, ale zatím asi nejhezčí VR střílečku Robo Recall zdarma k Oculus Rift, aby trochu pomohl jeho prosazení.

Cover image for YouTube videoRobo Recall Announce Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments