Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sniper Elite 4 zná plán svých přídavků

Vč. třídílné kampaně.

Druhoválečná odstřelovačská hra (recenze), kterou u nás vesměs potichu distribuovali HYPE s.r.o., nebude trpět nedostatkem dodatečného obsahu. Její tvůrci z Rebellionu dnes ozřejmili, co všechno chystají na příští měsíce.

Březen do Sniper Elite 4 (Alza.cz přinese první část z třídílné mini-kampaně nazvané Deathstorm. Vedle Night Fighter Expansion Packu s novými postavami, zbraněmi a skiny pro platící hráče, zatímco všichni získají další režim Elimination na nové mapě Night Woods.

V dubnu na to naváže druhá část kampaně s infiltrační misí, Urban Assault Expansion (nové i ženské postavy, skiny, zbraně). Bez placení to bude mapa Urban, nějaký MP mód a nová Survival mise hratelná samostatně či ve 2-4 lidech v co-opu.

Na přelomu května a června bychom se měli dočkat završení mini-kampaně (Obliteration), dalšího balíčku Cold Warfare Expansion Pack s podobnou náplní co předtím a Lock and Load Weapons Packu (3 zbraně). Zdarma si Sniper Elite 4 rozšíříte o MP mapy Fortress a Bunker, plus další Survival misi.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sniper Elite 4

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments