If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Také Switch způsobil pokles zájmu o porno

Zato více toužili po hanbaté Zeldě.

Pokud by se posuzovala úspěšnost nově uvedeného zařízení na základě toho, jak moc ovlivní běžné návyky lidí, zařadil by se Nintendo Switch (Ala.cz) do první ligy. Podobná věc se totiž stala v době startu PlayStation 4 a Xbox One, i se děje během prázdnin či vyvrcholení televizních seriálů.

Provozovatel jedné hanbaté stránky, kterou nebudeme jmenovat, se nechal slyšet, že během úvodního víkendu Switch zaznamenal výraný pokles návštěvnosti. Přičítá to právě tomu, že lidé si více hráli s hybridním handheldem než s něčím jiným.

Zmíněný web sbírá anonymizovaná data od svých uživatelů, aby věděl, kým vlastně jsou, resp. jaké mají záliby. Ti, kteří o sobě prozradili, že jsou hráči, minulý víkend na videa či fotky nekoukali tolik co jindy.

V pátek 3. března to bylo o 13 procent oproti normálu, v sobotu o 17 procent a v neděli opět o 13 procent. Prý to byla nejnižší čísla, co web za poslední měsíc reportuje. Naopak výrazně narostlo hledání hanbatých materiálů z The Legend of Zelda, konkrétně o 164 procent.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments