Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 13. března

Zdražení Hearthstone, odbyt Cities Skylines, patch Mass Effect, vítězství PS4 v únoru..

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Třetí epizoda The Walking Dead: A New Frontier vyjde pro PC/PS4/X1 28. března, oznámili Telltale na PAX East, ovšem krátké video schovali jen pro návštěvníky. Podtitulem Above the Law, pár dnů poté krabicovka s celou třetí řadou.

- Off-topic: Kdo je Walter z filmu Alien Covenant, nejpokročilejší syntetický společník na světě, navržený pro co největší podobnost lidskému zážitku?

Watch on YouTube

- První betatest Gran Turismo Sport bude bohužel přístupný pouze pro Američany, ale nemusíte smutnit, protože Sony potvrdila, že v druhém kole testování se otevře i Evropanům.

- Úvodní patch pro Mass Effect Andromeda na PS4/X1 má velikost 2 GB, jinak hlavní hra na Xbox One představuje download 44 GB.

- Fantasy onlinovka TERA míří na PS4/X1, bude Free-2-Play a vyjde ještě letos:

Watch on YouTube

- Kvůli odchodu Velké Británie z EU se tamním obyvatelům zdraží balíčky karet do Hearthstone. Blizzard to zdůvodnil slovy, že změny jsou nutné kvůli situaci na daném trhu.

- Cities Skylines se už prodalo 3,5 milionu kusů a má druhé narozeniny, což tvůrci oslaví DLC zdarma - Pearls from the East - inspirovaným čínskou architekturou (chrámy, panda zoo, věž v Šanghaji atd.)

- PlayStation 4 se i v únoru stala v USA nejžádanější domácí konzolí, čtvrtý měsíc za sebou, více ve výsledcích NPD tento týden.

- Z červnového remasteru trilogie Crash Bandicoot pro PS4 se objevilo první delší video:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments