Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jen vy můžete zachránit svět v Prey

Další video.

Krátce po úžasné úvodní půlhodině z víkendu vypustila Bethesda další video z květnového Prey (Alza.cz). Praví v něm, že pouze vy můžete zachránit svět.

Watch on YouTube

Ve hře Prey představujete poslední - a jedinou - naději lidstva. Ale kdo vlastně jste? Jakými silami, schopnostmi a zbraněmi se dokážete vládnout? Jaké rozhodnutí budete muset učinit? A kdo další je ještě na palubě vesmírné lodi Talos I?

Jste Morgan Yu, pracovník společnosti TranStar a na Talosu I jste odkázán jen sám na sebe a své dovednosti. Probijte se skrz mimozemské nepřátelské linie, které se ukrývají všude v nekonečných hlubinách vesmírné stanice, a zachraňte lidstvo. Zatímco se snažíte lidskou rasu ochránit před hrozbou jménem Typhon, tak se zároveň pouštíte do pátrání po své vlastní identitě, a to prostřednictvím vašich voleb a akcí, které provedete. Zachráníte přeživší na stanici Talos I? Podaří se Vám přežít tváří v tvář smrtícím mimozemšťanům, kteří po Vás neoblomně jdou s cílem Vás zabít? Každé rozhodnutí, které učiníte, bude mít svůj dopad na průběh celé hry.

Read this next