If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 24. března

Football Manager 2017 zdarma, hratelné NFS, vadná výroba Switch, nové světy Destiny 2...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Na červnové akci EA Play budou hratelné verze letošního Need for Speed a pokračování Star Wars Battlefront, vedle FIFA, NBA atd.

- Football Manager 2017 je tento víkend zdarma k vyzkoušení v plné verzi na Steamu, pro možnost nechat si ho s padesátiprocentní slevou.

- Bungie nepřímo potvrdili brzké Destiny 2, když na Twitteru po skončení události Age of Triumph napsali: "Vaše dobrodružství zasluhují oslavit, než se přesuneme do nových světů". Ne, tohle vážně nevypadá jako další DLC, nýbrž úplně nový díl... Startovní trailer Age of Triumph:

Cover image for YouTube videoDestiny: Rise of Iron - Age of Triumph Launch Trailer

- Austrálie si to s banem Outlast 2 nakonec rozmyslela a hra tam vyjde bez cenzury v originální podobě, čili bude existovat jen jediná verze pro celý svět.

- Klient GOG Galaxy opouští betu a získává podporu savů do cloudu, típání obrázků a další funkce, např. přizpůsobení vzhledu či hibernaci pro dobu, kdy hrajete hru, aby na ni zbylo více výkonu procesoru.

- Titanfall 2 dostane příští týden další DLC Colony Reborn s aktualizovanou mapou, novou zbraní R-101 Carbine a novou popravu.

Cover image for YouTube videoTitanfall 2 - Colony Reborn Gameplay Trailer

- S designem Joy-Con ovladačů u Switch není podle Nintenda žádný problém, jen "variace ve výrobě" prý způsobily bezdrátové rušení nižšího počtu levých ovladačů. Do budoucna to prý bude při výrobě už opraveno a není potřeba všechny ty stávající vyměňovat.

- The Elder Scrolls Legends právě vychází už i pro iPad, vyžaduje aspoň jeho čtvrtou generaci a iOS10.

- Patch 7.2 pro World of Warcraft je tak masivní, že si od Blizzardu vysloužil samostatný trailer:

Cover image for YouTube videoWorld of Warcraft: Legion - Patch 7.2 – The Tomb of Sargeras Trailer

- Do programu zpětné kompatibility na X1 přidány hry Assassins Creed Revelations, Darksiders 1 a 2.

- Nintendo přiznalo, že Super Mario Run pro mobily (právě vyšel i na Android) nenaplnil očekávání z pohledu tržeb, na rozdíl od jejich dojné krávy Fire Emblem Heroes (fremium hra s odemykáním postav), ale do budoucnosti chce firma zůstat věrná obchodnímu modelu Mária.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments